top of page
Anna H 2.jpg

OM ANNA

Anna Hjort heter jag och det är jag som står bakom företaget Smart Nutrition. Jag brinner för att hjälpa andra att hitta en kost och livsstil som får dem att må bra, och som blir hållbar i det långa loppet. Jag valde att utbilda mig till näringsfysiolog vid Karolinska institutet då jag verkligen ville förstå sambandet mellan kost och hälsa på djupet.

Jag har lång erfarenhet av både rådgivning och konceptutveckling och har brunnit för det individanpassade under hela min yrkesbana. Efter min kandidatexamen valde jag att specialisera mig inom viktminskning och coachning och har under många år varit med och vidareutvecklat Itrim-programmet. På senare år har jag även fyllt på med en magisterexamen inom nutrition för att komma närmare forskningen igen, där ett nytt intresseområde har blivit blodsockerreglering. Parallellt med mitt eget företag jobbar jag också med ett forskningsprojekt på Chalmers tekniska högskola med fokus på just blodsocker, sömn och välbefinnande. 

Med Smart Nutrition vill jag guida dig till smarta matval efter just dina mål och förutsättningar, för en hälsosam och hållbar livsstil. Det har alltid varit min fulla övertygelse att det finns olika vägar till att äta hälsosamt, och att det som fungerar för den ena personen inte nödvändigtvis behöver passa den andra. Just det individanpassade är kärnan inom verksamheten, men utöver detta erbjuder jag även skräddarsydda konsulttjänster för företag. 

Varmt välkommen!

Om: Om
öppen bok

MINA UTBILDNINGAR

2022 - Vidareutbildning inom idrottsnutrition, Linnéuniversitetet
2021 - Magisterexamen i nutrition, Karolinska institutet
2019 - Vidareutbildning inom barnfetma, Karolinska institutet
2016 - Motiverande samtal, HumaNova
2016 - Diplomerad Itrim-coach, Itrim Academy
2012 - Hälsorådgivare, Itrim Academy
2011 - Kandidatexamen i nutrition, Stockholms universitet 
2010 - Personlig tränare, SAFE

Om: Biografi
bottom of page