top of page

KONSULTTJÄNSTER

Behöver ditt företag kompetens inom området kost och hälsa? Jag har många års erfarenhet av rådgivning, utbildning och produktutveckling och erbjuder konsulttjänster till företag och organisationer. Kontakta mig för mer information eller offert!

Image by Ameen Fahmy

PRODUKTUTVECKLING

Har du en idé om en produkt du skulle vilja ta fram? Jag brinner för smarta matlösningar och hjälper dig gärna från idé till verklighet. Jag håller ständig koll på rådande trender på produktsidan och kan till hjälpa till med sammansättning, märkning och leverantörskontakter.

Hemlagad Pesto

EXPERTIS

Jag erbjuder både större och mindre uppdrag för expertis inom nutritionsområdet. Till exempel kan detta handla om rådgivning, utvecklingarbete eller framtagande av skrivet material.

Leveransväska

FÖRELÄSNINGAR & UTBILDNINGAR

Vill du inspirera eller vidareutbilda dina medarbetare på temat kost och hälsa? Jag skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och praktiska workshops utifrån ert behov. Jag har också ett stort nätverk på träningssidan och har möjlighet att erbjuda paketlösningar som innefattar både kost och träning om så önskas.

Konsulttjänster: Tjänster
bottom of page